Három fő területre bontható az épületek fűtési-hűtési rendszere.

1. A kazánház és hőközpont: Ezekről a területekről kapja az épület a szükséges fűtési és, vagy hűtési energiát - természetesen szabályozott mennyiségben. A szabályozó szerelvények megfelelő beállításai a kiinduló pontja az éület költséghatékony, üzembiztos működésének. 

Az általunk javasolt és ezzel együtt beépített berendezések, szerelvények kiválasztásánál mindig kifejezetten nagy figyelmet szánunk a fentebb említett szempontok teljesítésére.

Fűtés szerelés

2. A csőhálózat:  A csőhálózatok anyagai a jelenlegi technológiák figyelembe vételével már kifejezetten sokfélék és eltérőek lehetnek. Ennek következtében a megfelelő anyagválasztás nagyban elősegíti az épület kivitelezési idejének optimalizálását és az üzemeltetés hatékonyságát. 

Esetenként a csőhálózatok kivitelezése speciális berendezések, eszközök és szerszámok igénybevételével lehetségesek, ezért kiemelt figyelmet szükséges erre a területre is szentelni. 

3. A hőleadók: Az ideális hőleadók nagymértékben függnek a megrendelés igényeitől, az épület tulajdonságaitól, jellegétől, funkciójától. 
Az általunk választott és javasolt berendezések kiválasztása minden esetben precízen, körültekintően, a megrendelői igények felmérésének igazodva történik.

Napjaink magas energiaárai mellett elengedhetetlen, hogy otthona, vagy épülete korszerű és gazdaságos fűtési rendszerrel legyen ellátva.

Vállalunk teljeskörű mennyezet fűtést, padlófűtést és falfűtés kiépítését is. 

Fűtés szerelés

A régi rendszerek korszerűsítését is rövid határidővel vállaljuk!

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?
ÍRJA MEG, MI A PROBLÉMA,ADJA MEG A TELEFONSZÁMÁT,ÉS MI A LEGGYORSABBAN VISSZAHÍVJUK!

Elküldöm az üzenetet

Cégcsoportunk

Cégcsoportunk